Nem telhet el úgy nap,

2011.03.19. 23:12

Tisztelt polgártársaim!

 

hogy nem írok a blogomba, fejezem be a firkálmány címét.

Ma hálát adok magamnak, hogy otthon már nem fizetek elő tv adásra, és el is adtam Tv készülékem, életem egy jó döntése volt...mert ez a média butít ám rendesen.

Eljött az idő, amikor már lehet lehet kapni HD krémet érzékeny bőrre, ez arra szolgál, hogyha HD-ben néznek közelről akkor se lássák a bőröd kiszáradását vagy hibáját...egyszerűen "briliáns".

20 éve is 3D-s volt a fogkrém, és a fogaink is, bár akkor még Kolynos volt és Hófehérke, és fekete fehér TV esetleg, de valahogy nem a leheletük miatt ismertem meg az embereket.
Igenis beszélve a Blend-a-med fogkrémről ami 3D-s, és hatszor hosszabb az érzése a frissességnek, nem tudom, hogy a magyar focistáknak szóltak-e már erről a csodaszerről, és azt se közölték hogy a 6x hosszabbat mihez viszonyítjuk, mert egy viagránál vagy egy gumi óvszernél úgy sejti az ember, hogy annyira nem jó a cucc, hogy a szerszáma lesz hatszor hosszabb, hanem talán az aktus vagy esetleg az kéjmámor lesz 6x hosszabb, vinnék is mint a cukrot, na de fogkrémnél....eszel, iszol közbe...és a frissesség érzés mennyire relatív egy tízórai szalonnás rántotta után?

Amit még látni véltem egy álláshirdetési portálon az a "életmód tanácsadó" pozíció.
Szóval ha az ember nem tudja önmaga eldönteni, mit eszik, iszik, és mennyit mozog, akkor jó pénzért megmondhatom neki mit csináljon....remek kis állás.

Tv reklám, egy új, már nem is figyeltem milyen remek kis helyről érkezett, és milyen olcsón....a TV2-nek, lehet nem is akarom tudni, szóval egy "nagyon várt" romantikus sorozat, amely megdobogtatja a magyar szíveket....na neeee......



 


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://irodeak.blog.hu/api/trackback/id/tr932754554

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása